0  Vare(r)  -  Vis kurv
0,00
Vis kurv
I alt   0,00 DKK
Handelsbetingelser

 Generelle oplysninger
  Fortrydelsesret
  Reklamationsret
  Persondatapolitik
  Klageadgang

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra KaninHø. 
Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og KaninHø. 
 

Generelle oplysninger

KaninHø v/Straamanden ApS
Anpartsselskab
CVR: 36540176
Birkely 2, 8960 Randers SØ
+45 40425314


Forhandler af kaninfoder og strøelse.
 

Betaling

I denne webshop kan du bestille dine varer online og betale med Dankort/Visa Dankort, Mobilepay og Faktura.
 

 

Levering

Faktura gebyr i DKK:  39,00 dkk

Beløbet bliver trukket på dit kort, når ordren er afsendt.


Alle priser på webshoppen er inkl. moms og angivet i dkk.
 

Levering af varer fra KaninHø anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret.
Forsendelsen af varer sker med GLS, og kun i Danmark. 

Vi sender pakker afsted hver mandag*.
Bestillinger modtaget inden fredag kl. 12 sendes afsted den kommende mandag.
Leveringstiden kan da blive op til 4-10 dage afhængig af hvilken ugedag du bestiller.


GLS fragtpriser for privatpakker i DKK inkl. moms
Kg Uden omdeling Med omdeling
0-5kg 52,50 DKK 97,50 DKK
>5-10kg 67,50 DKK 120,00 DKK

*Helligdage undtaget:
- Mandag d. 22. april 2019 er 2. påskedag, og pakkerne vil derfor blive afsendt tirsdag d.23. april. 2019
- Mandag d. 10. juni 2019 er 2. pinsedag, og pakkerne vil derfor blive afsendt tirsdag d. 11. juni 2019

top


Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. 
Drejer det sig om en aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du får den første vare i fysisk besiddelse.
 
Meddelelsen skal gives pr. mail eller brev (adresse oplyses længere nede). I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende pr. mail eller retur med varen.
Den finder du her
fortrydelsesformular.

                                                                                                                        
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
 

Varens stand, når du sender den retur

Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Dvs. at du ikke kan returnere en vare med brudt emballage, eller manglende mærkat.
 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling til samme betalingskort, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
 

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.
 

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

KaninHø v/Straamanden ApS
Birkely 2
8960 Randers SØ


Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.


top


Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
 
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
 
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, KaninHø har stillet dig i udsigt.
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:
KaninHø v/Straamanden ApS
Birkely 2
8960 Randers SØ 


Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt. 
 
OBS: Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.


top


Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
- Navn
- Adresse
- tlf.nr.
- e-mailadresse 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos KaninHø v/Straamanden og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
 
Den dataansvarlige på https://kaninhø.dk er Charlotte Noer Bay-Smidt.

Som registreret hos KaninHø v/Straamanden, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til vores mail.


top


Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til vores info mail.
Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til: 

 

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby

Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her:
http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info snabela kaninho punktum dk

top


Handelsbetingelserne er senest opdateret den 18.05.2016